Ak do pondelka 10. júna získame čo najviac darcov (stačí jedno euro od každého), vyhráme niekoľkotisíc eur od Nadácie TA3 – pomôžte nám!

Do prvého milióna chýba posledných stotisíc a vieme, ako ich získať! Samozrejme, že v korunách… Aj tak je to výborná správa – za necelý rok ste vy, darcovia, prispeli do verejnej zbierky na www.kunsthalle.sk vyše 30-tisíc eur. Nepamätáme si podobnú podporu verejnosti v oblasti kultúry na Slovensku – ďakujeme!

Máme métu – do prvého milióna korún chýbajú len štyri tisícky eur a vieme, ako ich získať. Musíte nám pomôcť a nebude vás to veľa stáť – od 1. mája do 10. júna sa počíta na na www.kunsthalle.sk každý darca (aj ten, kto dá len jedno euro) a sme v hre o 10-tisíc eur od Nadácie TA3, ktorá ich v súťaži rozdelí trom projektom s najväčším počtom darcov. Nejde o najväčšiu sumu, ale o najväčší počet darcov a preto sa počíta aj jedno euro. Dajte teda vedieť aj svojím známym, kamarátom, aby našli www.kunsthalle.sk a prispeli tam jedným či viac eurami k prvému miliónu na rekonštrukciu Novej synagógy. ĎAKUJEME!

A odmena pre najvernejších? Kto pošle do 10. júna dar v hodnote 30 eur, získa permanentku na medzinárodný festival animovaných filmov Fest Anča, ktorý bude v Žiline 27. – 30. júna 2013. To sa oplatí nie? Ďakujeme!

 

Upozornenie:

Do súťaže o 10-tisíc sa počítajú len dary získané cez web www.kunsthalle.sk, nie platby na náš účet alebo Paypal. Systém registruje darcov podľa emailových adries, tak ak chcete prispieť za svoju mamu, otca, manžela, manželku, brata či sestru, musíte to urobiť s ich menami ale aj s ich emailovými adresami. Ďakujeme ešte raz!